TINERI DUPĂ PANDEMIE

Ministerul Tineretului și Sportului prin  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara derulează  proiectul ,,TINERI DUPĂ PANDEMIE”,  proiect ce constă într-o serie de întâlniri paralele virtuale care vor avea loc în ziua de 29 mai, la aceeași oră: 11:00.

                  În cadrul întâlnirilor virtuale vor avea loc sesiuni de discuții deschise în grupuri mici, facilitate de lucrători de tineret special angrenați în proces. Ideile și impresiile generate în cadrul discuțiilor în grupuri vor fi captate cu ajutorul unor instrumente virtuale, simplu de folosit, care vor oferi ministerului o imagine mai clară asupra stării curente a tinerilor, în contextul pandemic prelungit. Aceste informații, venite direct de la tineri, vor ajuta MTS în conturarea formei finale a strategiei de tineret naționale care este în curs de realizare.

                 Tinerii își pot da întâlnire virtuală accesând www.tineridupapandemie.ro și alegând județul Hunedoara, https://bit.ly/tinerihunedoara. Suplimentar, își vor putea exprima gândurile în scris, completând un scurt sondaj pe același website. Oricine poate urmări pregătirile pentru eveniment și pe pagina Facebook www.facebook.com/tineridupapandemie.

                 TINERI DUPĂ PANDEMIE reprezintă în sine o inovare, o adaptare la noile realități, în care suntem restricționați în a ne vedea în persoană, dar avem opțiunea întâlnirii la scară largă pe cale virtuală.

     TINERI DUPĂ PANDEMIE extinde dialogul la nivelul întregii țări și pune accent pe modul în care ne putem ajuta reciproc pentru a depăși acest moment care aduce o provocare unică în viața tinerilor.