Elevii de la Colegiul Național „Decebal” Deva au fost vizitați de Gina Gogean

Joi, 1 Martie 2018, multipla campioană la gimnastică artistică Gina Gogean în cadrul Programul Național „Campionii  României în școală, liceu și universitate”, a vizitat Colegiul Național „Decebal” Deva, unde s-a întâlnit cu peste 200 de elevi și cadre didactice.

Domnul prof.dr. Marian Florin Ilieș, directorul Colegiului, în calitate de gazdă, i-a salutat pe cei prezenți, iar domnul Széll Lőrincz – Directorul executiv al DJST Hunedoara a prezentat Programul Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”. La eveniment au participat domnii Nicolae Gavrea, jurnalist sportiv și Dorin Reclaru, profesor de educație fizică și sport, fost director al Direcției pentru Sport a județului Hunedoara.

Gina Gogean a împărtășit momente din viața de sportiv de performanță, de la începutul carierei și până în viața de zi cu zi. „Faceți mișcare și sport în fiecare zi, cel puțin15 minute, chiar dacă nu faceți un sport de performanță. Faceți sport pentru voi, pentru sănătatea voastră !” , i-a îndemnat Gina Gogean pe cei prezenți.

http://campioniiromaniei.com/